Eihän sole ko alkaa syöhmään…

Osaatteko arvata kuinka monesti olen ton kuullu… ” Ei sole ko alat syöhmään…”

Sama ko sanoisi masentuneelle, että alat vain hymyillä ja olla onnellinen! Kyllä se on huomattavasti pidempi prosessi. Ja se homma toipumisen jälkeen, sanotaanko näin ei se ole koko aikaa ruusuilla tanssimista mutta hyvä tukiverkko ottaa kopin kun alkaa tipahtaa.

Koko ajan ainaki itellä oli pelko huonommasta aikakaudesta, sitten kun se tuli siitä ei oikein uskaltanut kelleen puhua ettei taas kuvitella mun sairastavan. Tämä on sairaus, siinä kuten kaikki muutkin, ja takapakkia voi tulla mutta se ratkaisee miten asiat käsittelet ja kuinka avoin olet asioista muille. Se salailu on pahinta, muiden silmissä ne asiat paisuu vielä suuremmiksi jos salailee.

Mulla on huomenna vanhemman tytön hammaslääkäri, se vissiin tämänki kirjotuksen takana nyt on tavallaan. Pilasin omat hampaani oksentelulla ja syömättömyydellä. Hammaslääkäriin on uponnut helpostikin jo satoja ellei tuhansiakin euroja ja enemmän vielä uppoaa kun sinne taas uskallaudun. Hammaslääkärit ovat onneksi nykyään hyvinki mukavia ja hienotunteisia kun kerrot oman historiasi, etkä joudu kuuntelemaan turhia saarnoja hammashygienian tarpeellisuudesta. Voitte vaan kuvitella millainen homma on mennä hammaslääkäriin ja odottaa mikä tuomio tulee. Onneksi kaikkeen tottuu, usko tai älkää, jopa siihen hammaslääkäriin.

Muita ongelmia joita olen itselleni aiheuttanut ovat väsyneisyys, palelu, nivelten sekä jänteiden kipuilu, ohut ja kuiva iho….onhan nuita listaksi asti mutta minusta inhottavin on se etten tunne enää nälkää. Huomaan olevani nälissäni kun alkaa pyöryttää tms. Mutta kaikkeen tottuu ja pikkuhiljaa sekin alkaa korjaantua, toivottavasti.

lie

Kaikista mielenkiintoisin homma on se, että joinakin aamuina kaikki on hyvin. Voisin jopa sanoa, että katon peiliin ja mietin ettei tuo nyt niin paha olekaan. Kun taas joinakin aamuina heräät jo ajatukseen, kuinka vihaat itseäsi. Joka ikinen gramma sun kropassa on väärässä paikassa ja niitä on ihan liikaa. Mutta kukaan muu ei näe niitä kuin sinä…miten se onkaan mahdollista? Voiko peili mennä rikki taikka epäkuntoon? Miten ihminen voi nähdä jonkun muun peilistä kuin itsensä? Kun oikein asiaa ajattelee, se on pelottavaa ja jokseenkin niin uskomatonta mutta ikävä kyllä totta.

Mutta nyt muksuille iltapalaa ja iltasatua  Ihania unosia teillekin kaikille sitten kun menette nukkumaan, pitäkää toisistanne ja etenkin itsestänne huolta

xoxo Henu