Mitäs mietit?

Tässä vähän listaa asioista, jotka ovat viime aikoina pyörineet mielessäni….

  1. TULEVA VÄLIVUOSI: Edellisessä blogitekstissäni kerroin etten saanut opiskelupaikkaa. Asia ei enää vaivaa minua niin paljoa, sillä olen suunnitellut pitäväni välivuotta. Yritän ottaa aikaa itselleni ja tehdä asioita mitä rakastan. Näihin asioihin kuuluu mm. teatteri, mutta kaikki teatterit jonne olen yrittänyt hakea, ovat kiinni heinäkuussa, ja ne jotka taas ovat auki ovat kieltäytyneet. Vähän siis pelottaa että mitä minä oikein tulenkaan siis tekemään välivuoteni aikana….
  2. LOPUT KESÄLOMASTA: Minulla on muutamia suunnitelmia vielä mitä aion tehdä tänä kesänä, mutta en odota niitä mitenkään suurella innolla. Minua enimmäkseen ahdistaa, mutta samalla tahdon kuitenkin tehdä ne, sillä olen tämän kesän aikana ollut aika toimeton. Oloni on kotona niin levoton, tuntuu siltä että minun on pakko koko ajan olla viilettämässä maailmalla. En osaa olla paikallani. Öisinkin oloni on todella levoton ja minulla kestää ikuisuus että saan nukahdettua.
  3. EX-POIKAYSTÄVÄNI: Erosin viime lokakuussa kyseisestä henkilöstä, koska hän petti minua kaverini kanssa (silloin kun minä nukuin vieressä). Ajattelin etten tule ikinä puhumaan hänen kanssaan, hän tulee aina olemaan kuollut minulle…. Olen kuitenkin nyt pari kertaa törmännyt häneen ja jutellut hänen kanssaan. Tiedän että minun pitäisi edelleen olla vihainen hänelle, mutta joka kerta kun näen hänet, minun tekee niin mieli halata ja suudella häntä. Hävettää.
  4. FRIENDS WITH BENEFITS: Tapasin joulukuussa erään henkilön, jonka kanssa meillä alkoi friends with benefits-suhde. Olen todella herkkä ja helposti stressaava luonne, joten ajattelin että tämä tuskin kestää. ”Ei minusta ole tähän”, hoin itselleni, mutta yllätyksekseni tapaamme tämän ihmisen kanssa melkeinpä viikottain. Meillä menee hyvin. Hän on osannut tehdä minusta rennomman ja rohkeamman. Hän on todella fiksu ja hauska tyyppi. Pari päivää sitten olin hänen luonaan ja katselimme telkkaria, silittelin hänen selkäänsä ja suutelin hänen niskaansa. Huomasin että hän hymyili, se tuntui ihanalta. ”Minä aiheutin tuon hymyn”, ajattelin. Meistä kumpikaan ei kuitenkaan tahdo olla parisuhteessa.
  5. ULKONÄKÖNI: Välillä ajattelen olevani ihan hemmetin seksikäs ja itsevarma persoona. Jos näen kaupungilla jonkun hyvännäköisen tyypin, menen juttelemaan hänelle. Maanantaina sanoin jopa yhdelle tyypille ääneen että ”sä oot kyllä söpö”. Välillä taas kuitenkin ajattelen olevani älyttömän vastenmielisen näköinen ja mietin mitä ihmiset näkevät minussa. Pyysin viikko sitten yhtä tyyppiä kanssani ulos ja hän kieltäytyi. Ensimmäisenä ajattelin että ”no, hän on ihan liian hyvännäköinen mulle, ihan ymmärrettävää, en mää sitä ansaitse”.

Mitäs teidän mielessä on pyörinyt viime aikoina?(: