Usvattaren Q&A

Sain pitkästä aikaa kommenttejä/kysymyksiä teksteihini liittyen, joten tässä tulee vastauksia… Yleensä kaikki deittini ovat olleet ns. vain yhden kerran juttuja, kumpikaan ei ole ottanut yhteyttä toiseen. Homma on yleensä kaatunut siihen että perhosia ei ole ollut vatsassa ensi tapaamiskerralla tai sitten olemme olleet liian erilaisia persoonia.

Sitten seuraava asia, joka herätti ihmetystä. Kyllä, olen löytänyt itselleni parhaan ystävän. Tai siltä se ainakin tuntuu. Mistä tietää että toinen on paras ystävä? Vietämme toistemme kanssa aikaa melkein päivittäin, teemme nykyään kaiken yhdessä. Tapasimme vuosi sitten samalla työpaikalla. Hankimme jopa lapselliset best friends forever-korut. Hän on minua seitsemän vuotta vanhempi, mutta se ei haittaa. Hän on minulle kuin isosisko.

Jotkut ovat myös kyselleet mitä tapahtui ”ihana ihastus, kauhea ihastus”-tyypille. Homma kaatui vähän ennen kuin se ehti edes alkaakaan. Hän tahtoi testata minua, minä annoin. Ajattelin että hän lopulta valitsee minut, ei tyttöystäväänsä. Lopulta he erosivat. Tyyppi väitti että minä olen se, joka on tuhonnut heidän parisuhteensa. Totta periaatteessa, mutta kaksi ihmistä siihen tangoon tarvitsee. Emme puhuneet noin viikkoon. Hän pyysi anteeksi käytöstään. Ajattelin edelleen että meistä tulee vielä jotain. Hän kuitenkin sanoi että exä ei anna hänen enää viettää aikaa minun kanssani. Emme siis enää vietä. En kuitenkaan osaa olla erossa hänestä, vaikka olen todella vihainen ja pettynyt…

Kirjoitan kohta hieman pidemmän tekstin mitä tein viikonloppuna.

Kiitos kun luette!

Yksi kommentti

  1. suWi sanoo:

    Tosi ihanaa et oot löytänyt tollasen ihmisen itelles! Mulla ei oo koskaan ollu parasta ystävää ja pelkään etten ikinä löydäkään sellaista.
    Olipas toi tyyppi tökerö sulle.. Jos he kerta eros nii miks hän tottelee exäänsä? Ihme tyyppi Mä ajattelen et jos alkaa tapaileen varattua henkilöö, siitä ei koskaan seuraa mitään hyvää. Siinähän se kuitenki pettää tyttöystäväänsä, nii miksei tekis sitä uudelleen toisen kanssa
    Mun blogi löytyy muuten nimellä ei löytynyt onnee onnelasta, jos kiinnostaa

Kommentointi on suljettu.