Kesälomalla

Mulla on tänä vuonna hieman erilainen kesäloma. Siitä syystä en ole tännekään kerinnyt kirjoittelemaan. Me nimittäin muutetaan! Saatiin kolmio, vihdoinkin. Ollaan haaveiltu siitä siitä asti kun lyötiin hynttyyt yhteen ja tungettiin kaksi kaksiollista tavaraa yhteen kaksioon. Ja voin sanoa että on ollut ahdasta asumista!

Muutto on CFS-ihmiselle aikamoinen suoritus, voimavarat on aina vähissä ja jaksut kiven takana ja pakkaaminen ja muuttaminen on tosi fyysistä ja rankkaa hommaa. Me alettiin pakkaaminen lähes heti kun oltiin solmittu uusi vuokrasopimus, pari viikkoa sitten ja nyt on vajaa viikko muuttoon. Aika hyvällä mallilla on asiat, miehu juurikin tuolla pakkailee hiki hatussa ja mä pidän nyt jo toista välipäivää kun ei vaan jaksa. Mutta enää lähinnä keittiö ja kylppäri pakkaamatta, eikä niitä oikein voi laittaa pakettiin ennenkuin ihan viime päivinä, kun pitää kuitenkin vielä syödä ja suihkutella 😀

IMG_0108
Pakkaamista

Mulle pakkaaminen ei ole pelkästään tavaroiden asettelmista laatikoihin, vaan käyn myös läpi kaiken ja poistan kiertoon turhaa tavaraa. Oiva tilaisuus käydä läpi koko omaisuus. Kumma miten sitä kertyykin niin paljon! Mutta ihana fiilis päästä turhasta eroon! Tavara kyllä kiertää kun lahjoittaa tai myy tarpeeksi halvalla 🙂

Nyt jännittää että saadaanko tarpeeksi muuttoapuja! Mä en oikein voi kantaa mitään, voin olla lähinnä johdollisissa tehtävissä. Viimeksi oli niin paljon porukkaa auttamassa että saatiin kahdessa tunnissa tavarat pisteestä A pisteeseen B, ja toivon että nyttenkin kävisi niin. Meillä on muuttopäivänä kaikki pakattuna ja merkattuina niin että apulaisilla olisi mahdollisimman vaivatonta ja helppoa roudata tavaraa. Ja mun vanhemmat huolehtivat taas koko porukan ruokkimisesta, niin ettei kenenkään tarvitse nääntyä fyysisen ponnistelun jälkeen 🙂 Ja kaverilta saadan pakettiauto lainaan. Sillä varmaan tehdään 3-4 täyttä kuormaa. Onneksi muuttomatka on vain noin 400m. Eli ei työmatkakaan pitene paljoa, mikä on ihanaa!

On vieläkin vaikea uskoa että se uusi asunto on totta! Siellä on iso vaatehuone, sauna ja se on valoisa ja avara! Odotan innolla ja lohduttaudun tällä hetkellä sillä ajatuksella, että viikon päästä pahin on jo ohi!

Se tavaroiden purkaminen on itse asiassa ihan kivaa puuhaa, ja sitä voi tehdä ihan hissuksiin, ei ole kiire mihinkään. Muuton jälkeen on vielä puolitoista viikkoa lomaa, jos siinä kerkiäisi vaikka vähän kerätä voimia ennekuin työt taas jatkuvat. Vähän jänskättää tuleeko tästä taas romahdus, kuten viime muuton jälkeen pari vuotta sitten. Se muutto vei mehut niin että toipuminen kesti yli vuoden. Toivottavasti nyt selviäisin vähemmällä.

2 kommenttia

Kommentointi on suljettu.