Uudessa kodissa

Muutto on ohi! Eli nyt ollaan oltu täällä uudessa kodissa jo viikko! Saatiin onneksi tosi kivasti muuttoapua, 12 ystävää tuli auttamaan! Valtaisa kiitos heille kaikille <3 Tavaroiden roudaamiseen meni kolmisen tuntia ja oli hurja helpotus kun kaikki tavarat oli saatu tänne uuteen. Mä vahdin täällä uudessa päässä että tavarat löytävät oikeaan huoneeseen ja miehu oli kantamassa ja ajamassa autoa.

Meinattiin hieman levätä muuttorupeaman jälkeen, mutta eihän sitä malttanut! Keittiö järjestettiin ensin ja sohvan miehu kasasi jotta olisi nukkumapaikka. Keittiöön meni pari päivää ja sitten piti hommata kaikenlaista pientä uuteen kotiin, koukkuja, ruuveja, pyykkikori yms tarpeellista, eli kaupoissa kiertelyyn meni yksi päivä. Vähän vahingossa ostettiin uudet patjatkin, kun ollaan siitä haaveiltu jo monta vuotta ja nyt törmättiin hyvään tarjoukseen. Saatiin aika edukkaasti sellaiset memoryfoam patjat jotka tuntuvat ihanilta nukkua! Edelliset olivatkin jo hyvin palvelleet ja vanhat 🙂

Uudet patjat
Uudet patjat

 

Parin pitkän päivän uurastuksen jälkeen iski sellainen väsy, ettei voinut muuta kuin jättää järjestäminen sikseen ja lojua sohvalla ja katsella telkkaria useampi päivä, jotta voimat palautuisivat. Tänään olen hieman jaksanut taas olla aktiivisempi. Sain laitettua vaatteeni kaappiin, joten makkarin lattialla ei ole enää kauheaa kasaa jätesäkkejä! Hurjasti on vielä tekemistä, mutta onneksi ei ole kiire mihinkään – jos vaikka jouluksi tavarat löytäisivät paikkansa 

IMG_0273
Miky tykkää kun nyt ikkunoista näkee ulos 🙂

Lihakset ovat nyt niin loppu että on tärinää hetkittäin, päästä heittää ja heikottaa, tavarat tippuvat käsistä ja olen tavanomaista kömpelömpi, aivosumu on myös aika tiheää. Yksikin aamu otin koirien ruokakupit ja jääkaapista kahvipurkin, olin jo kaatamassa yhtä mittalusikallista kahvinpuruja koiran kuppiin, kun tajusin että jokin tässä kuvassa ei nyt täsmää 😀

Työt alkavat torstaina, joten hieman jännittää mikä on kunto ja miten jaksan…Mutta täytyy olla tyytyväinen että muuttoon sai käyttää rutkasti aikaa kun oli lomalla, mä luulen että se hieman helpotti ettei tarvinnut tehdä töitä siinä samalla. Mutta hippasen harmittaa että koko loma meni tähän touhuun. Nyt justiinsa olisi niin loman tarpeessa! Mutta onneksi kesää on vielä pitkästi jäljellä <3

 

2 kommenttia

  1. Tepa sanoo:

    Muutossa on se kiva puoli, kun saa sisustaa ja laittaa uutta asuntoa mieleisekseen. 🙂 Onnittelut uuteen kotiin!

    • mintti sanoo:

      Kiitos Tepa! Ja toi on kyllä se paras osuus, kun saa järkätä ja tehdä kotia omakseen 🙂

Kommentointi on suljettu.