Pienestäkin tulee suurta

Moikka taas!

Ovela otsikko, eikö? 🙂 Ollaan laitettu kasvihuonetta kuntoon ja peltoa laajennettu myös viime kesästä. Käytiin ostamassa jo siemeniäkin ja hetken pussia pyöriteltyäni tajusin taas uutta tästä maailmasta. 😀 Pienen pieni avuton siemen antaa meille joku päivä maukkaan ravinnon, kunhan sitä suojaa, antaa lämpöä ja vettä sekä AIKAA. Hassua! Ja samalla niin kaunista. Kuinka luonnon voima tarjoaa meille niin paljon ja ihanaa kun pääse itse omin käsin tekemään tällaista. Kuvan lisäksi meillä alkaa kasvamaan porkkanaa, perunaa, hernettä, mansikkaa, punaherukoita ja karviaisia. P.s Jos satutte kulkemaan Siilinjärven ohi, tervetuloa maistamaan KOTIMAISTA ja luomua!!

Maanantaina lääkärissä päätettiin vähentää työharjoittelu tuntejani 4h per päivä uupumuksen ja lisääntyneen ahdistuneisuuden takia. Kokonaan en halunnut ainakaan vielä jäädä koulusta tauolle vaikka lääkäri jo sairaslomaakin suositteli. Musta tuntuu, että kuitenkin se, kun lähden edes vähäksi aikaa työharjoitteluun, pitää päivärytmin ja vähän ajatuksiakin muualla. Myöskin lisättiin psykologi käyntejä ja olen käynyt kerran viikossa dialektisessa käyttäytymisterapiassa, josta on jo nyt ollut paljon hyötyä.

Viime yönä en saanut millään unta ja tunnit etenivät ankarasti eteenpäin. Päätin nousta sängystä ja mennä sohvalle, avata kaihtimet ja tuijotella taivasta. Seuraava muistikuva onkin herätyskellon ääni! Luulen että tuo unettomuus johtuu näistä tämän viikon muutoksista. Lisäksi kävin tänään verikokeissa. Lääkäri haluaa pois sulkea mm. haiman vajaatoiminnan mikä voisi aiheuttaa tätä ylitsepääsemätöntä väsymystä. Puristin penkkiä näytteenotossa kuin viimeistä päivää ja labrasta ulos kävellessäni olo oli kuin voittajalla. Huh! 😀

Olen käynyt vapaa-ajalla pitkillä lenkeillä koirieni kanssa, käynyt salilla treenaamassa (mistä saan muuten ihan älyttömän energia piikin ja hyvänolon tunteen), ja nähnyt tuttavia sen verran kuin olen suinkin jaksanut. Nyt on tullut otettua 1-3h päiväuniakin ja silti on olo ollut ihan maansa myynyt illalla nukkumaan mennessä. Ahdistunut ja surumielinen taakka kulkee matkassa pitkin päivää…

Olen saanut muutamilta ihania kannustus viestejä tässä tämän viikon aikana ja on toivoteltu paljon aurinkoisia päiviä! Kiitos jokaiselle, joka ihan pienelläkin teolla/sanoilla haluaa oikeasti hyvää minulle. Olette maailman tärkeimpiä! Haluan nyt toivottaa myös jokaiselle teille, ihanille, tärkeille ja arvokkaille lukijoille AURINKOISIA PÄIVIÄ!!!

Loppuun pieni kevennys!!

Tässä viime aikoina oon lukenu jos jonkin moista ”koira etsii uutta kotia” ilmoitusta ja syynä on ollu jos jonkimoista. Usein kohteena vanhemmat koirat. Vanha koira on yhtä merkityksellinen kuin nuorempikin, ja sen täytyy saada viettää kunniallinen ja rakastettu vanhuus. Surullisen aiheen keskellä päätin tehdä Totusta (FEIKIN) ilmoituksen. 😉 ”Uutta ihanaa rakastavaa kotia kaukana jostain maalta etsii 11v. leikattu hieman sekarotuinen kaukasianpaimenkoira. Annetaan uuteen kotiin allergian, muuttuneen elämäntilanteen ja karvanlähdön takia. Hinta 15€. On perus kiltti, ei tosin tule muiden vieraiden koirien kans toimeen, ei pidä lapsista (syö ne), vihaa vieraita miehiä eli suosittelen sinkku naiselle. Totulla on virtsanpidätys ongelmia, siihen lääkitys tai vaipat. Osaa peruskäskyt (istu,kuole,kieri,lennä,sukella,häviä) mitä näitä nyt on. MUTTA vaan rakastavaan kotiin luovutetaan mamman kulta mussukka! Vaadin saada kuvan kerran vuodessa. Yhteydenotot pullopostilla. Saa jakaa!

4 kommenttia

 1. Tuija sanoo:

  Rohkea Oona , Voimia kun kasvattaa se sinut myös suureksi saa, rakkaat tukena avustaa päivään seuraavaan

 2. Tepa sanoo:

  Ihanaa, että olet löytänyt mieluista puuhaa, kuten kasvihuoneen laittamisen. 🙂 Jos minulla on kesällä lomaa, voisin vanhempieni kautta tulla autolla luoksesi maistelemaan kasvihuoneen herkkuja 🙂

  • Oona sanoo:

   Voi kiitos!! Hei se olisi mahtavaa!! Kovasti tervetuloa! 🙂 <3

Kommentointi on suljettu.