Haasteesta harrastus?

Tänä vuona oli hiukan erilainen äitienpäivä viikonloppu. Noin viikkoa ennen sain viestin tuttavalta jossa minua pyydettiin malliksi American car show 2017 tapahtumaan Ouluun. Epävarmuuksistani huolimatta suostuin koska mielestäni tilaisuuksiin haastaa itsensä on tartuttava. Se on ainoa keino kasvaa ja löytää itsestään uusia, kadotettuja, puolia.
Vanhempani tulivat vahtimaan lapsiani, ystäväni lähti minua kuskaamaan sekä auttamaan. Näin saimme viettää uskomattoman hauskan sekä mukavan päivän/illan ihanien ihmisten kanssa. Kiitos teille, olette aarteita ja pidämme yhteyttä 😉
Olin siis mallina kahdessa muotinäytöksessä. Väliajat vietimme kierrellen tapahtuma-alueella jutellen ihmisten kanssa. Vaatteeni sekä suurin osa asusteistani olivat Bombus Oy liikkeestä joka sijaitsee Kemissä. Meikki + hiukset olivat Merin käsialaa, MK Kauneus- & tapahtumapalvelut.

acs2017
Alkujännityksen ( kauhun ) jälkeen aloin nauttia olostani ja tunsin viihtyväni hommassa yllättävän hyvin. Kun päivä oli ohitse aloin pohtia kuinka upeita tilaisuuksia, mahdollisuuksia sekä ihmisiä elämääni on tämän kuluvan vuoden aikana saapunut. Olen jokaisesta kiitollinen <3
Pohdin myös sitä kuinka noinkin luonnollinen ja mukava asia kuin esiintyminen, voi olla jollain tasolla hyvinkin nöyryyttävä kokemus. Kunnes tajusin sen olevan menneisyyden varjo joka siihen on nöyryytyksen leiman saanut jäämään. Ennen kaikki esiintymiset päättyivät kohdallani jonkin asteiseen nöyryytykseen, häpeään ja morkkikseen. Näiden asioiden ja tunnelukkojen vuoksi, en ole uskaltanut enää vuosiin esiintyä, enkä nauttia huomiosta.

minä acs

Olen verhoutunut mustaan, tahtonut olla näkymätön mutta se päättyy nyt tähän. Minä olen minä. Minä en enää pyytele anteeksi itseäni enkä sitä, että tunnen löytäneeni oman juttuni. Näitä juttuja ja positiivisia asioita kuuluu olla elämä pullollaan. Juuri nyt olen tutustunut niin ihaniin ihmisiin joista tiedän saavani voimaa ja opastusta, kuinka hyväksyä itsensä, kuinka korostaa hyviä puoliani ja ennen kaikkea kuinka nauttia elämästä olemalla minä.

xoxo Henu