Olet korvaamaton

Hyvää naistenpäivää ihanaiset! Tiedän, että me kaikki naiset tiedämme olevamme mahtavia ja korvaamattomia mutta yritettäisiinkö muistaa se myös itse. Jopa niinä huonoina päivinä. Monesti tsemppaamme ystäviämme, perheenjäseniämme ja jopa tuiki tuntemattomia ihmisiä, samalla unohtaen oman itsemme.

huoneentaulu

Olen kerran kuullut sanottavan, että jos et voisi sanoa niin ystävällesi miksi sanot niin itsellesi? Näitähän riittää, kun peilin eteen rantaudumme katselemaan itseämme ne kriitikon lasit päässä. Koska on vähän liikaa siellä sun täällä, joskus taas liian vähän. Joskus on arpea, ryppyä, pömppöä, kohjua ja kolhua jotka me itse teemme paljon näkyvämmäksi kuin ne oikeasti ovatkaan. Kuinka moni voi sanoa rehellisesti nähneensä jonkin pömpön tai rypyn jota joku toinen ei olisi edes huomannut? MINÄ!!!!

Minä itse olen itseni pahin vihollinen. Minä näen itsessäni ne pahat ja ylimääräiset asiat, joista taas joku muu voi minussa tykätä. Näin naistenpäivänä ajattelin omia esikuviani. Heitä on useita mutta heillä kaikilla on yhteistä se, että he ovat vahvoja omia itsejään. Heitä yhteiskunta tai muut ihmiset eivät ole voineet muovata haluamakseen ja se tekee heistä vastustamattoman ihania ihmisiä. Heidän aitous sekä ystävällisyys tuo heille sellaisen sisäisen kauneuden joka näkyy myös ulospäin.

197123-You-Are-Beautiful

Suoraan sanottuna olen kyllästynyt piilottelemaan itseäni syömishäiriöiden ja vaakojen lukemien taakse. Minä olen minä. Minun joka ikinen kiloni ja senttini on minun. Joka ikinen arpeni muistuttaa mistä kaikesta kehoni on jo selvinnyt. Ylimääräinen nahka ja pömppömasu muistuttaa minua siitä ilosta, että olen saanut kantaa lapsia sisälläni. Sitä etuoikeutta ei kaikille suoda.

En suostu kaikkeen mutta se tarkoittaa vain sitä, että minulla omat ajatukseni, omat arvoni sekä omatuntoni jotka ohjaavat minua. Minut on yritetty kaataa monia kertoja, joskus olen kaatunutkin mutta olen noussut ylös…vahvempana.
Nämä asiat muistan joka ikinen hyvä päivä, nyt harjoittelen muistamaan ne myös huonoina päivinä. Olette upeita

xoxo Henu

Ps. Blogini facebook sivut löytyvät täältä https://www.facebook.com/olallaniistuupeikko/