Omatuntoni, ole hiljaa…en tehnyt mitään väärää

Tänään ajattelin lähteä lenkille, käydä kaupassa, viettää aikaa ystävieni kanssa mutta jäivät vain suunnitelmiksi. Tiedättekö te sen tunteen kun tahtoisit tehdä mitä hyvänsä, muttet vain jaksa? Minulla se tunne oli tänään. En vain jaksanut. Jotenka yritin hyvällä omallatunnolla maata vaan sohvalla.
Toi kellojen siirtely sai minun unirytmin taas kerralla kunnolla sekaisin. Elämäni muutenkin käy läpi jonkinlaista välivaihetta, eikä tuo kellojen siirtely tätä ainakaan helpommaksi tehnyt.

Toisille se vailinaisuus ja väsymys on ehkä helpompaa hyväksyä sekä kestää kuin minulle. Minä olen tottunut pitämään langat käsissäni ja ennen kaikkea tekemään kaiken. Nyt kaikki asiat minun hallinnassani, kuin elämäni eri osa-alueet kävisivät jotain välivaihetta ja minä vain seuraisin sivusta. Raivostuttavaa!

if i didnt think

Toki kaikki nämä asiat ovat positiivisia. Jos ne eivät onnistu,minulle tulee tapatumaan jotakin vieläkin parempaa. Se on vain elämän sekä kohtalon tapa toimia. Mutta silti niin toivoisin kaiken tämän onnistuvan, johon nyt olen ryhtynyt tai ryhtymässä.

Tämä tilanne on myös vaikuttanut syömiseeni, luonnollisesti. Yritän syodä, ja haluan syödä, mutta tunnen siitä myös aika ajoin huonoa omaatuntoa. Myöskin se, että joinakin päivinä valitsen enemmin kotisohvan kun lenkkeilyn saa minut, aika ajoin, vihaamaan itseäni sekä omia valintojani. Olen aivan varma tilanteen jälleen helpottavan, kunhan asiat menevät eteenpäin. Ja saan tietää miten kaiken tämän käy jonka eteen olen töitä tehnyt.

Ensi kuun alussa on onneksi aikaa pienelle työ- ja huvilomalle, jonka jälkeen ainakin suurin osa jännityksestä tältä erää on poissa. Vaikka tiedänkin, etten pysty vaikuttamaan kaikkiin asioihin. Enkä sitä tahtoisikaan, on tämä asioiden hyväksyntä sellaisena kuin ne vain tulee eräänlainen oppipolku minullekin jonka pitäisi koko ajan olla selvillä kaikesta.

älä anna periksi

Olen tavallani laittanut itseni nyt likoon, enemmän kuin ennen. Täysin ulkopuolisten ihmisten armoille. Se pelottaa vaikka tiedänkin tämän tekevän hyvää. Voin ainakin sanoa myöhemmin, että tein kaikkeni sekä yritin parhaani.

Pitäkää peukkuja, että kaikki menee hyvin. Lupaan infota teitä kun tiedän kuinka kävi.
xoxo Henu