Synttäripäivä

Moi! Mä täytän tänään 45-vuotta, tuntuu ihan uskomattomalta. En tunne itseäni niin vanhaksi ollenkaan. Huimaa! Kirjoitin mun toiseen blogiini Tasapainoilua ja tassujälkiä, kirjoituksen mun mietteistä tänä synttärinä. Tämä on merkityksellinen ikä mulle. Monella tavalla…

Aamu alkoi koirapuistoilulla. Ajettiin läheiseen koirapuistoon ja Miky pääsi ekaa kertaa vapaaksi juoksentelemaan ja Pixilläkin on ollut pitkä aika kun viimeksi käytiin. Oli mahtavaa katsoa niiden riemua ja juoksua, ottivat kyllä kaiken irti uudesta lumesta ja vapaudesta! Tuli tosi hyvä fiilis siitä  🙂 Sitten tultiin kotiin aamupalalle.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pixie ja Miky valtoimenaan
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Miky ja minä

 

 

 

 

 

 

 

 

Mulla on työviikko takana, se ei mennyt kovin hyvin, olin migreenissä pari päivää, ja jouduin olemaan pois töistä. Se on aina inhottavaa kun tietää että työkamut joutuvat paikkaamaan mun poissaoloja ja tekemään enemmän hommia. Mutta kun migreeni on pahana, ei sille oikein voi mitään.

Kävin neurologilla Hyvinkään sairaalassa keskiviikkoaamuna. Oli onneksi kivan tuntuinen neurologi. Oli perehtynyt mun papereihini. Ei ottanut CFSsään kantaa, kuten ei kukaan, mutta hällä oli selkeät näkemykset mun migreenin hoidosta. Jatkan triptyylin syömistä ainakin kesään asti, jotta voidaan katsoa sopiiko se mulle. Lisään veden juontia kolmeen litraan päivässä, nykyisin juon 2. Nesteytys aina auttaa mun migreenikohtauksissa, joten toi veden lisääminen voisi myös auttaa. Hurja määrä, jo tuon kahden litran juominen on työn takana. Luontaisesti joisin vain kaksi lasia vettä päivässä. Elokuusta asti olen juonut kaksi litraa päivässä yhden sovelluksen avulla puhelimessa. Sen nimi on Plant Nanny ja sinne aina merkataan kun on juonut vettä ja saa animoidut kasvit kasvamaan – se auttoi mua paljon 🙂

Lisäksi mun pitää alkaa tehdä fysioterapeutin määrämiä niska-hartiaseudun vahvistamisliikkeitä, mun niskalihakset on liian heikot ja hartiat liian jumissa. Sain hyvät ohjeet vuosi sitten ja jaksoin tehdä niitä pari kuukautta, sitten se jäi. Neurologi kehoitti ajattelemaan niitä liikkeitä kuin ne olisivat lääkärin resepti, pakko tehdä! Ja meinaankin, onhan se mun omaksi parhaakseni 🙂

 

IMG_2943
Mutakakku

Tänään on tullut syötyä kakkua ja karkkia ja vaikka mitä syntistä. Ajattelin että mässäilen vielä tämän viikonlopun ja maanantaina aloitan kuntokuurin. Jätän pois valkoisen jauhon ja sokerin, ei yhtään vehnää, se ei sovi mulle. Ja sokerikin rasittaa elimistöä ihan älyttömästi ja ylläpitää elimistön tulehdustilaa. Alan tekemään niitä jumppaliikkeitä. Ja muutenkin yritän olla kiltti ja hyvä itselleni, se on yllättävän vaikeaa, eikö vain? 45-vuotiaana on hyvä tehdä ryhtiliike 🙂

 

 

 

 

2 kommenttia

  1. Oona sanoo:

    Minkä rotuinen ja ikäinen Miky on? 🙂 hyvin samannäköinen ”Luna” koirani kanssa!

    • mintti sanoo:

      Moi Oona! Miky on noin neljävuotias, hän on adoptoitu löytökoira Romaniasta, joten tarkkaa ikää on vaikea sanoa. Miky on hyvin sekarotuinen, mutta uskoisin että siinä on ainakin pitkäkarvaista mäyräkoiraa ja näyttää myös hyvin paljon NovaScotian noutajalta 🙂

Kommentointi on suljettu.