KESÄMOODI

Hellurei ja hellät tunteet!

Täytyy kyllä myöntää, että ihan näin kauaa ei ollut tarkoitus hiljaisuutta täällä blogin puolella pitää. Tietoisesti siis päätin että keskitän kaiken energiani ja aivokapasiteettini tasan viikko sitten olleisiin pääsykokeisiin, jonka jälkeen sitten päivitän kokeen jälkeisiä fiiliksiäni tänne teillekkin.

No öö, hienosti päivitin ja sillai.

13349010_10205381327567758_908311490_n

Anyways, pääsykokeet menivät huimasti paremmin kuin osasin pääsykokematskuihin tutustumiseltani odottaa. Muutama päivä ennen koetta kun oli vielä noin 100 lukematonta sivua jäljellä, tietenkin koska se kuuluisa viimetippa. 4 tunnissa tuli ranne hellänä kirjoiteltua kuitenkin yhteensä 11 sivua tekstiä niin esseen kuin käsitteiden selityksen muodossa, kuin myöskin ruksittua reilut parikymmentä monivalintakysymystä. Kaikki oikein tietenkin. Kröhöm. Yhtään riviä ei papereihin jäänyt tyhjäksi.

Nyt sitten odotellaan kuukauden päivät että kuinka meitsin kävi. Jatkuuko yliopisto-opiskeluni ensi syksystä lähtien uuden pääaineen alla, vai jatkanko eteenpäin pyristelyä vielä vuoden haalien kasaan opintopisteitä sieltä mistä niitä vain suinkin saan kasaan miettien hyötyä haaveammattiani ajatellen.

Kiinnostaisiko teitä muuten lukea enemmän opiskelustani ja opiskeluhistoriastani? Instagramissa haaveilemani pääaineen jo erään kuvani alle lipsautinkin, mutta ajattelin olla edes jollain tapaa arvoituksellinen ja jättää sen tähän nyt kirjoittamatta. Esitän niinkun sillai vaikeasti tavoiteltavaa niinkuin naisille on tapana.

Pääsykokeiden jälkeen alkoi kuitenkin loma. Kesäloma! Kesä onkin ehdottomasti lemppari vuodenaikani. Siitäkin huolimatta että olen jo nyt kerennyt mm. hinkkauttamaan hameen alla kuin myös shortseissa paljaat hikiset reiteni yhteen niin kovin että reisnahkani on aivan hellänä. Auts. Melkein jo kuvittelin olevani sen verran laihtunut ettei tätä ongelmaa enää olisi, mutta ei sitten. Syytän tästä nyt isoja luitani ja elän selluliittisieni reisineni onnellisena ainakin nyt tämän kesän loppuun asti, koska dieetti ei nyt vain huvita pätkääkään.

Ihan oikeasti, selluliittiSIENI. Miten tuo sana oikeasti kirjoitetaan? Anyone?

13336237_10205381323727662_1792923724_n

13336413_10205381329327802_152712040_n

Edellisessä, vai oliko se nyt sitä edellisessä kirjoituksessani mainitsin reumani muistutelleen olemassaolostaan ja että tämä on hieman vaikuttanut treeneihini kuin myös mm. huonosti nukuttuihin öihini. Valitettavasti sama meno on jatkunut, vaikkakin kipuni eivät mitään kovia ole olleetkaan. Varsinkin lonkkani ovat tykänneet ruksua ties missä tilanteissa tahansa, josta johtuen olen hieman muokannut jalkatreenejäni salin puolella.

Tarkoittaen sitä, että olen keventänyt treenipainojani kuin myös korvannut osan liikkeistä toisilla lonkkia säästävämmillä vaihtoehdoilla. Jokainen treeniohjelmaani kuuluva treeni on vedetty edelleen ainakin melkein hymyssä suin, irvistellen nyt ainakin. Ei annetta pikku nivelkipujen vaikuttaa eihän? Ja kyllä, jokaista liikettä tehdessäni jätän sarjat välittömästi kesken jos kipua tunnen, tarkoitus kun ei ole rikkoa itseäni enää tämän enempää.

13342484_10205381325647710_2031950761_n

13341929_10205381321767613_2039525988_n

Treenien lisäksi lomamoodiini on sisältänyt paljon löhöilyä, sekä kavereideni kanssa hengailua. Ollaan käyty yökerhossa tanssaamassa, terassilla puhumassa henkeviä, kuntosalilla pelaamassa kalapeliä (no ei, oikeasti treenattiin kovasti), puistossa syömässä subipatongin täytteet rinnuksille, sekä heitelty kyykkytaputushaarahyppyfrisbeetä.

Lomalla on niin kivaa, saa hömppäillä ihan mitä tahtoo silloin kun tahtoo. Josko vaikka löytäisin nyt paremmin aikaa ja inspiraatiota blogini kirjoittamiseenkin. Paljon on vielä menneisyyden haamuja blogiini avaamatta ja luulempa että ilmaantuu vielä paljon uusiakin tuulia tänne teille kerrottavaksi.

13318836_10205381320847590_909834417_n

Jokatapauksessa en aio enää keskittää blogiani syvällisyyksien kirjoittamiseen senkään vertaa mitä tähän asti, vain tulen kirjoittamaan omasta sairaankauniista elämästäni sellaisenaan. Juuri niistä aiheista ja asioista juuri silloin kun minusta tuntuu.  Syvällisyyksineen ja pinnallisuuksineen. Vaikka tottakai postaustoiveet ja kysymykset ovat aina tervetulleita. Kirjoittaminen kun on minusta tosiaan niin kovin kivaa, mutta aina ei vain keksi mitään mistä kirjoittaisi.

Käykää vaikkapa tutustumassa blogini ensimmäiseen kirjoitukseen MINÄ, josta voitte saada hieman kuvaa siitä mitä kaikkea minä olen. Kenties löydät sieltä osan minusta josta toivoisit kuulevasi lisää. Jos löydät, kerro ihmeessä! Tiedämpähän mistä lähden seuraavaksi kirjoittelemaan. On ollut muuten imartelevaa huomata, että juuri tuon ensimmäisen kirjoitukseni tyyliä tai muotoa, kirjoitustapaa vai miten asian nyt muotoilenkaan, on lainattu ainakin jo kahdessa muussa uudessa blogissa aloitustekstinä.

Kyllä minun blogiani siis joku lukee! Edelleen siis nöyrä kiitos siitä että blogini jaksatte auki klikkailla, tuntuu mahtavalta kirjoitella tekstejä jollekkin muillekkin kuin vain itselleni. Kommentoidakkin tosiaan saa, se olisi itseasiassa tosi kivaa. Vastailen kaikkiin aina kun vain suinkin ehdin.

Valitettavasti kesälomallakin kun on tiettyjä ei niin kivoja velvollisuuksia, kuten esimerkiksi tiskaaminen. Damn it. Lähdenkin tästä siis valloittamaan jostain kummasta keittiööni kasvanutta tiskivuorta..

🙂

Pauliina

4 kommenttia

 1. SuWi sanoo:

  Hahah, en keksiny mitää järkevää aloitusta nii vähän lainailin sun ideaa ja huomasin et joku muukin oli mut hei oikeesti, se et vaa luettelee asioita peräkkäi on kaikist helpoin tapa kertoo itsestään harmi vaa et kaikkii kirjotuksii ei voi toteuttaa sil taval, tai no vois mut olis vähän tylsää
  Oon lukenu kaikki sun tekstit ja saan paljo inspistä omaan kirjottamiseen, jahka tässä jaksais edes kunnolla alottaa

  • SuWi sanoo:

   Jahas, hymiöt ei sitten näykkään! Nyt tuo kommentti on ihan sekava 😀

  • SuWi sanoo:

   Ainiin ja ”kiva” tietää et en oo ainoo joka kärsii selluliitista, se on sit mahdoton vihollinen ku ei millään meinaa lähtee 😀 ite en missää nimes kehtais kulkee shortseilla näil jaloilla et pointsit sulle ;P

 2. Pauliina sanoo:

  Kiva kuulla että olen onnistunut jopa inspiroimaan jotain näillä sepustuksillani! Mahtia myös että löytyy lisää vakkarilukijoita, selluliitilla tai ilman. 😉 Eikun vain shortsit jalkaan ja menoksi, Veikkaan että monikaan muu ei näit’ muhkuroita huomaa kun muhkuroiden omistaja itse 😀

Kommentointi on suljettu.