Hellyydenkipeys – kuin alkoholismi hyvällä tavalla

instagramcapture_30c79ab7-3b73-49ff-a3a2-3ff05af49255Vai onko hyvällä tavalla?
Minulla oli kesällä vaihe jolloin tunsin jatkuvaa tarvetta hellyydelle. Halusin poikaystäväni luokse koko ajan, ja tunne paheni aina iltapäivästä töiden jälkeen. En tajunnut mikä minua vaivasi. Puhuin ystävälleni vaivasta. Kuinka tuli aina riipivä tarve päästä toisen syliin ja olla siinä aina, eikä päästää irti koskaan. Aloin saada itkukohtauksia päivittäin ja ahdistus kasvoi.

Tiedättehän, kun  biologisella äidillä on ongelmia alkoholin ja mielenterveyden kanssa, niin hänen lapsensa ei oikein saa niitä turvallisuuden ja hellyyden tuomia tunteita. Enemmänkin pelkoa ja epävarmuutta. 8-vuotiaana tilanne muuttui, kun pääsin upeaan sijaisperheeseen, jossa oli sijaisvanhempien lisäksi silloin kaksi koiraa. Molemmat juoksivat vuosien saatossa taivaaseen ja tilalle on tullut kaksi uutta upeaa koiraa ja kissa. Sijaisvanhempien kanssa olemme edelleen todella läheisissä väleissä, vaikka muutin pois ”porukoilta” yli 3 vuotta sitten.

Lähdin lääkäriin hakemaan apua, ja nyt vasta toisen yrityksen jälkeen olen saanut terapeutin. Seuraavaksi katson tukiasiat kuntoon että voin aloittaa asioiden käsittelyn. Tällä hetkellä opiskelen Turun AMK:ssa kirjastoalaa, harrastan laulamista ja salilla käyntiä. Lisäksi minulla on erittäin upea poikaystävä, kenen kanssa tulee pian 3 vuotta täyteen. Jaan myös flyereitä Foodoralla, joten elämän peruspilarit ainakin ovat kunnossa.

Älkää ihmetelkö, jos kirjoitan laulun sanoja. Jos en halua tuoda yksityiskohtia esille, ilmaisen asian lyriikoiden muodossa. Joko itse laatimien tai muiden artistien biiseistä.

m3r1