Tervetuloa elämääni!

Hei kaikki Sairaankauniit ja terveenkauniit! Sain kunnian alkaa kirjoittaa elämästäni tänne sivustolle. Olen lueskellut täällä monien rohkeiden ja ihanien ihmisten tarinoita ja nyt saan liittää omani tähän hienoon seuraan.

Olen 44-vuotias nainen Etelä-Suomesta, työskentelen kirjastossa, mikä sopiikin mulle hyvin, koska rakastan kirjoja ja lukemista. Rakastan paljon myös monia muita asioita, kuten käsitöitä, miestäni, kahta pientä koiraani ja perhettäni.

Elin melko normaalia elämää siihen asti kun olin 30-vuotias, opiskelin (sain kasaan 5 ammattia!), liikuin, harrastin, olin sosiaalinen ja tein töitä. Jonkinverran kamppailin oman herkkyyteni kanssa, sillä koin sen ensin heikkoudeksi ennenkuin pikkuhiljaa ymmärsin että se piirre ei tule itsessäni ikinä muuttumaan, joten voin ihan yhtä hyvin alkaa pitää sitä myös vahvuutena. Se oli hieno juttu oppia.

Sitten sairastuin, tuli monta asiaa kerralla ja elämäni muuttui aivan toisenlaiseksi. Kerron siitä seuraavassa postauksessani. Nyt siitä asti olen opetellut elämään eri tavalla, tunnistamaan rajani ja hyväksymään sen, ettei elämä tule enää ikinä olemaan sellaista kuin se oli ennen.

Vanhaan ei ole paluuta, mutta voin koitaa tehdä tästä nykyisyydestä niin hyvää kuin on mahdollista, näillä resursseilla ja voimilla mitä just nyt on käytössäni. Onneksi täällä maailmassa on myös kaikkea pientä mistä voi nauttia!

Eli tervetuloa seuraamaan minun tarinaani täällä sairaankauniissa maailmassa 🙂

 

12573878_10153531821933393_8019853250840903329_n

2 kommenttia

Kommentointi on suljettu.