Riippuvuudesta

Mä haluaisin puhua sanan jos toisenkin tuosta otsikon perkeleestä. Mä oon ennenkin täällä puhunu peliriippuvuudesta vähän ja aattelin nyt kertoo vähän enemmän, kun siitä on tullu taas ajankohtainen asia. Joten tässä se vaikein asia mitä en kellekkään ole uskaltanu ääneen sanoa, mä pelaan taas.

Tätä nyt on jatkunu kaks tai kolme kuukautta ja tänään se iski, mä oon taas joutunu siihen kierteeseen mistä on helvetillistä päästä pois. Mä tiedän tasantarkkaan kaikki ongelmat mitä se aiheuttaa, mutta nekään ei oo estäny mua pelaamasta. Aina kun mä lataan rahaa jollekkin pelitilille, mun päässä pyörii vaan se ajatus että tällä kertaa mä voitan. Siinä harvemmin käy niin. Jos mä jotain voitankin niin seuraavana päivänä pelaan taas aatellen että tuplaan edelliset voittoni.

Laitoin pelitileille sellasia estoja etten pysty pelaamaan siellä, lataamaan sinne rahaa tai suljin koko tilin. Se auttaa vähän, mutta on olemassa miljoonia eri nettikasinoita ja peliautomaatit, joita mun työpaikallakin on neljä.

Kaikista hirveintä tässä on se, että piilotellakseni tätä, oon valehdellu kaikille mun läheisille ja keksiny tarinoita siitä mihin mun palkka hävis näin nopeessa ajassa. Aina tulee jotain yllätyslaskuja tai on pitäny ostaa sitä ja tätä. Nyt se vaan iski pahemmin vasten kasvoja, kun en pystyny kertomaan sanaakaan tästä sille kaikkein tärkeimmälle. Se raastaa mua jokapäivä. Se häpeä ja pelko siitä että mitä tapahtuu jos kerron on saanu mut pysymään hiljaa ja esittämään ettei oo mitään hätää, nyt on vaan huono päivä ja hormonit on sekasin.

Mulla ei oo minkäänlaista käsitystä siitä että mitä mä teen tän asian kanssa seuraavaks. Mä oon todella huono hakemaan apua tai soittelemaan minnekkään kysyäkseni neuvoja, koska vieläkään en tätä ääneen pysty kenellekkään myöntämään. Jotakin tässä olis kuitenkin tehtävä, koska nyt oon nähny miten helppo tähän on pikkuhiljaa luisua aina uudestaan ja pian ollaankin taas siinä samassa kuopassa.