Aurinkoisten ajatusten päivä

 

12143070_706950809448487_8208442195254133842_n

Tänään on ollu hyvä päivä. Hyvinä päivinä meinaan aina pakahtua siitä tunteesta, että mikään ei tunnu vaikeelta tai surulliselta. Saan paljon aikaan ja pidän jopa itsestäni. En jaksa stressata vaatekasasta lattialla tai siitä että mulla ei vieläkään oo lamppuja katossa. Tuntuu melkosen pikkusilta asioilta. Töihin on ihana mennä ja jopa odotan että pääsen kuuntelemaan humalaisten höpötystä. Nämä päivät on niitä jotka pitäis muistaa sillon kun tuntuu että kaikki ympärillä romahtaa. Kovin usein ei tuu myöskään nautittua siitä että asuu yksin ja saa oman rauhan. Jaksaisin varmasti hehkuttaa tätä päivää loputtomiin.

Hyvät päivät ei oo enää pelottavia. Ennen ne oli, koska tiesin että mania nostaa päänsä. Ja hyvän päivän jälkeen tuli se huima suunta alas ja vauhdilla. Nyt tiedän ettei niin käy. Hyvä päivä tarkottaa oikeesti päivää jolloin osaan olla oma itseni ja nauttia elämästäni.

Ja varmaan se tärkein asia näissä päivissä on se kuinka toiveikas olo mulle tulee. Uskon että vielä joku päivä voin onnitella itseäni siitä että mä selvisin ja oon ehjä. Mun huono itsetunto väistyy taka-alalle ja jopa uskon itseeni ja omiin kykyihini.

Mun postaus jäi nyt vähän lyhyeks, mutta työt kutsuu ja ihana auringonpaiste ulkona.

 

 

Yksi kommentti

Kommentointi on suljettu.