Perjantain piristys

Koska huomenna on muutto, en postaile kovin pitkästi. Halusin kuitenkin heti jakaa teille uuden upean tukkani! Minulla on luottokampaaja, Mari Leino, joka on loistava ja ainut joka uskaltaa leikata juuri minun villiintynyttä luonnonkiharaa pehkoani. Saan aina jotain uutta ja erilaista, enkä koskaan ole lähtenyt pettyneenä. Luottokampaaja on vaikea löytää, joten olen onnellinen että olen löytänyt omani!

11111

11

1111

Miltäs näyttää?

Halusin myös muistuttaa, että minua voi seurata esimerkiksi facebookissa ja instagramissa. Sieltä saat nopeiten tiedon uusista päivityksistä, kuulumisia ja kuvia päivien varrelta. Eli klik klik seurailemaan!

– Minka

2 kommenttia

    • Minka sanoo:

      Kiitos! Se on muuttunut jo tuostakin, siitä kuvia myöhemmin 😉

Kommentointi on suljettu.