Paluu työelämään

Moi taas! Nyt olen palannut töihin ensin kolmen viikon sairaslomalta, jonka jälkeen oli 2 päivää töitä ja sitten alkoi syysloma, puolitoista viikkoa. Voin sanoa että kaikki tuo lomailu teki tehtävänsä, ja nyt on paljon paljon parempi olla!

Ei enää itketä koko aikaa, ei ahdista, pystyy nukkumaan eikä enää säpsähtele hereillä ahdistavaan tunteeseen eikä pyöri yöllä stressaamassa eri asioita. Jaksan kävellä normaalit koiralenkit niin että jalka nousee, eikä enää tarvitse laahata jalkoja. Olen jaksanut ottaa kaikki lääkkeeni ja syödä hyvin.

Olen jaksanut tehdä rästissä olevia yhdistysasioita. Olen yksi päivittäjistä Suomen CFS yhdistys ry:n nettisivuilla ja samalla yhdistyksen tiedotusryhmän vetäjä ja myöskin pidän vertaistukitapaamisia kerran kuussa täällä kotikaupungissa 🙂 Yhdistystyö taas käynnistyi elokuussa kesäloman jälkeen, mutta mä pääsin oikeastaan käyntiin vasta viime viikolla ja istuinkin koneella tekemässä hommia parina päivänä että sain asioita ajantasalle.

Nyt oli kiva mennä töihinkin, ihan oikeasti innostuntut fiilis kun on paljon kaikkea kivaa ja jännää töissä tänä syksynä. Mä aloin vetää sellaisia Novellikoukkuiltoja, joissa joku lukee ääneen novelleja ja niitä kuunnellessa voi tehdä joko omia käsitöitä, tai sitten lahjoituslangoista tehdä hyväntekeväisyystöitä, tai sitten voi vain istua, kuunnella ja nauttia. Mä halusin vetää tällaista meidän kirjastossa, sillä tuossa konseptissa yhdistyy kolme mulle hyvin tärkeää asiaa, käsityö, kirjat ja lukeminen ja hyväntekeväisyys. Eka tapaaminen oli tuolloin kun oli kaksi työpäivää ja se menikin kivasti, kaikki mukana olleet tykkäsivät kovasti. Jos haluaa tietää lisää novellikoukusta, niin sen keksijän Viikin kirjaston sivuilla on varmaan lisää tietoa 🙂 Mukava harrastus vaikka sellaisellekin jolle liikkuminen voi olla hankalaa.

Nyt hiukan jännittää taas jaksaminen, mutta sitähän ei voi ennustaa kenenkään kohdalla, joten näillä mennään ja yritän nauttia tästä hetkestä kun juuri nyt on hyvä olla <3 Toivottavasti sullakin on!

2 kommenttia

  1. Tepa sanoo:

    Kiva kun taas jaksat! Toivotaan, että hyvä fiilis pysyy yllä! 🙂

Kommentointi on suljettu.