Surkea bloggaaja ilmoittautuu

Kuten otsikko kertoo olen viimeaikoina ollut todella TODELLA surkea bloggaaja. En tiedä miksi tällainen tauko tuli, mutta yritetään tsempata.

Mitäs tänä aikana on tapahtunut? Noh sairastin RS viruksen tuossa vähän aikaa sitten. Voitte kuvitella millainen järkytys oli olla kuumeessa tällaiselle, joka ei kolmeen vuoteen ole ollut kipeä. Onhan minulla siis mahakipuja ja verihiutale juttuja ollut, mutta kuumeessa en ole ollut ainakaan kolmeen vuoteen. Ääni lähti eikä se ole vieläkään palannut kunnolla takaisin. Infektiolääkäri sanoi, että jos parissa viikossa ei palaa niin sitten joudun kurkun tähystykseen. Noh enpä siinä ole koskaan ollutkaan. Osaksi uskon tämän äänen lähdön syytä olevan siitepöly allergiani. Vaikka syön allergia lääkkeitä, niin silti nokka vuotaa ja ääni on kadoksissa.

Päivystyksessä sain hengitellä höyryjä, joka avaa keuhkoja. Otin siis hatsit niin sanotusti =D
Päivystyksessä sain hengitellä höyryjä, joka avaa keuhkoja. Otin siis hatsit niin sanotusti =D

 

Sain myös tuossa noin kuukausi sitten uuden hengitettävän lääkkeen (Bufomix), jota nyt otan aamuin illoin kaksi annosta. Suoraa astamadiagnoosia minulle ei voi antaa, koska kokeet eivät siihen viitanneet. Silti henki ei kulje. Olen outo tapaus, tiedän. Tuo lääke sisältää kortisonia ja sen pitäisi olla pidempi vaikutteisempi. Itse en kyllä huomaa kyllä mitään eroa. Sain myös päivystyksestä reseptin toiseen avaavaan lääkkeeseen (Buventol), joka on vähän kuin Ventoline kiekko, mutta vain sellaisessa piippu mudossa. Silloin, kun rs todettiin, oli minun todella vaikea hengittää. Tuo virushan on vaikea tällaisille, joilla on huonot keuhkot, koska tauti tykkää pesiytyä sinne. Mutta sain kortisoonia ja sellaista avaavaa lääkettä, mitä voin ottaa tarvittaessa.

Tallilla on tullut käytyä ahkerasti
Tallilla on tullut käytyä ahkerasti

Nyt sitten eilen kävin pitkästä aikaa hammaslääkärissä. Tiedän, että tarkastuksissa kannattaisikäydä säännöllisesti, mutta minä en ole kuuteen vuoteen käynyt tarkastuksessa. Nyt kuitenkin rupesi viisaudenhampaat vihottelemaan ja niinpä olen nyt yhtä  viisaudenhammasta tyhmempi. Vähän se nyt särkee, mutta voisi pahempikin olla. Saattaa olla, että minulta viedään saman puolen ala viisuri, mutta sen kuulemma tekee sitten suukirurgi. Oli kyllä niin piukassa tuokin poistettu hammas, että ihan mielelläni kirurgille menen.

Ai niin, me muutettiin kaupungista maalle! Ennen asuttiin rivitallossa kaupungissa ja nyt ollaan ihan omassa omakotitalossa, missä on tajuttoman iso piha. Tällakin hetkellä kirjoitan tätä meidän takapihalla ja katselen, kun koira leikkii pallolla ihan innoissaan juosten edestakaisin. Ensi viikolla minulla alkaa taas työt eli aika hyvin on asiat mallillaan. Nyt, kun saadaan nuo hampaat kuntoon, niin olen onnellinen. Yritän nyt alkaa kirjoittelemaan useammin ja ainakaan en pidä näin pitkää taukoa.

Hurja vahtikoira <3
Hurja vahtikoira <3

Yksi kommentti

  1. Oona sanoo:

    Kiva kun kirjoitit, ihania asioita tapahtunut sulle!! 🙂 <3

Kommentointi on suljettu.