MITÄ KUULUU

Olen ollut tässä hetken poissa ja tässä tuleekin nyt pieni tilanne päivtys elämääni.

Kesäloman olen vain ollut töissä, hengannut kavereiden kanssa ja yrittänyt rentoutua. Minullahan alkaa nyt viimeinen vuosi lukiosta ja kirjoitukset, ylioppilas juhlat ja jatko-opiskelut kaikki stressaavat. Viime aikoina olen ollut todella stressaantunut varsinkin jatko-opiskeluiden suhteen. Onneksi tässä on vielä puoli vuotta aikaa miettiä mitä tarkalleen haluan tehdä.

Kävin KYS:sissä epilepsia kontrollissa ja sen jälkeen kävinkin EEG tutkimuksessa sekä epilepsiakeskuksen ’johtajan’ puheilla. Oireitani siis tutkittiin taas, mutta edelleen sain diagnoosiksi ”epämääräinen epileptinen oire”. Jatko-ohjeiksi tuli seurata tilannetta ja ilmoittaa jos muutoksia tulee.

Viime viikon olin riparilla yö-vahtina ja sen seurauksena unirymini on tällähetkellä täysin sekaisin. Riparilla oli kylläkin taas hauskaa olla ja ryhmä oli huippu. Ensi viikkoni koostuu pitkälti töistä. Yritän tällä hetkellä olla stressaamatta mistään liikaa ja nauttia kesästä.