Matkalla kevääseen

Hei kaikille ja ihanaa aurinkoista kevätpäivää!

Päivittelen hieman elämäni vaiheita taas tänne, vaikkei terveyden suhteen mitään uutta kuulukaan.

Kuulokojeeni saaminen menikin sitten huhtikuun puolelle, koska jouduin vaihtamaan aikaa työkiireiden takia. Onneksi kuulokojetarpeeni ei ole akuutimmasta päästä, olen selvinnyt tähänkin mennessä ihan hyvin ilman laitetta. Ainut todella suuri harmi oli, että jouduin perumaan silmälääkäriaikani jonka olisi myös pitänyt olla huhtikuussa. Yritin kysyä vaihtoehtoista aikaa (aamuaikaa, joka sopii töideni puolesta paremmin), mutta aamuajat ovat sen verran haluttuja että aikani menee ilmeisesti pitkälle syksyyn. Harmittaa! Olisin silmälääkärillä saanut kunnollisen silmälasireseptin ja näöntutkimuksen sekä muut tutkimukset, joissa olisi nyt kunnolla selvinnyt onko laserointi auttanut silmiäni. En ole huomannut olossani muutosta, joten oletan että tilanne on rauhoittunut. Kevät tietysti tuo omat hankaluutensa, koska laserointi teki silmistäni todella valoarat ja joudun käyttämään välillä pilviselläkin kelillä aurinkolaseja sekä istumaan hämärässä kotona.

Minulle annettiin lahjaksi työpaikalla käsin tehty nalle. Tykästyin tähän kovasti!
Minulle annettiin lahjaksi työpaikalla käsin tehty nalle. Tykästyin tähän kovasti!

On ihanaa, kun kevät alkaa pikkuhiljaa heräilemään tuolta lumikasan alta. Huomaa, että olo on virkeämpi vaikka ikävinä sivuvaikutuksina on toki tullut allergiaongelmat. Tykkään nauttia helposti ihan pikkujutuista ja näin kevään alla sellaisia on ollut esimerkiksi jäätelön syönti ulkona (kyllä, eräs kaunis sunnuntai söin jo jätskiä pihalla!), mekkokelit, aurinkoiset päivät ja hiljaa tuleva lämpöaalto ulkoillessa. Voimaa tähän kevääseen on antanut myös uusi työni, joka on mieluisa ja pääsen toteuttamaan itseäni. Toivon, että hyvä vire pienistä terveyden vastatuulista huolimatta pysyy yllä. Vaikka tiedossa ei olekaan taas lomaa aikoihin, niin pitää kaiketi nauttia tästä mitä on.

Kävin eräs viikonloppu ihanassa vohvelikahvilassa. Hyvästä ruoasta tulee aina parempi mieli.
Kävin eräs viikonloppu ihanassa vohvelikahvilassa. Hyvästä ruoasta tulee aina parempi mieli.

Toivotan kaikille tsemppiä alkavaan kevääseen ja ollaan kuulolla taasen kun jotain tapahtuu! 🙂

2 kommenttia

  1. mintti sanoo:

    Uuu, jätskiä pihalla! Sitä en ole vielä kokeillut. Ollut aika raskas alkuvuosi ja vegaanius vähän rajoittaa, mutta onneksi on löytynyt kivoja maidottomia vegaanijäätelöitäkin 🙂 Hyvää kevättä Tepa! 🙂

    • Tepa sanoo:

      Kiitos, kuin myös! Nyt ei ole ollut mitkään ihanteelliset jätskikelit viimeaikoina, mutta ehkä taas tällä viikolla voi elämän pienistä iloista nauttia ulkona. 🙂

Kommentointi on suljettu.