Hei! :)

Moi!

Täällä olen taas… On tapahtunut kaikenlaista tässä välissä. Terveyteni on sahannut ylös alas ja sivuille, haha. 😉 Onneksi olen ollut vain kerran tässä välissä mielenterveyssyistä sairaalassa. Vuosi sitten, Pitkäniemessä 3 päivää. On ihana tunne, kun voi sanoa, että siitä on jo yli vuosi! 🙂 Tulee niiiiin hyvä olo ja turvallinen mieli. <3 En kaipaa sinne yhtään!

Sitten on tietenkin tää somaattinen puoli, eli kehon terveys… :'( Viimevuonna sain black outin kahvilassa ja jouduin menemään Acutaan huimauksen ja muitten neurologisten ongelmien takia. Selkä jumissa, huimausta, selän veto-oireita jne. Kyllä näitä riittää. Oon miettiny, että oikeestaan ihan ok että on tullu näitä fyysisiä oireita välillä, koska silloin unohtuu psyykkiset oireet, ainakin hetkeks ja se vois ehkä jopa pelastaa henkeni. Kun joskus on ollut itsetuhoisia tunteita, jos ne pysyis poissa niin ei tarvitse mennä Niemeen eikä pelätä että tapahtuu mitään pahaa.

Mulla on todettu välilevyn pullistuma selässä, se aiheuttaa kipua ja myös puutumista jne sormiin ja käsivarteen. Mulla on myös todettu skolioosi. Mun selkä on tosi kipee ja mun on tosi vaikeeta kävellä. Selkä nykii (ne veto-oireet) ja siihen sattuu vaan enemmän kuin kävelen. Viime keskiviikkona olin menossa bussipysäkille ja seisoin keskellä Duon parkkipaikkaa. Rupesin itkemään kun en päässyt eteen enkä taakse kun selkään sattui niin! En oo koskaan kokenut mitään, mikä olis niin kivuliasta selälle… Mun ystävä heitti mut kotiin, onneks se oli kotona <3

Ensviikolla olen menossa lannerangan magneetti kuvauksiin ja myöhemmin myös toiselle lääkärille Hatanpäälle. Mulla on ollut tosi kivuliaita ja vaikeita menkkoja :'( Kyllä näitä vikoja löytyy :’) haha!

Mä olin jo huolissani että minne tää mun Sairaankaunis blogi on hävinny, mutta onneks se on vielä täällä, ihanaa <3

Kävin 13 kertaa jumpassa/salilla tammikuussa! Nyt on taas jäsenyys tauolla kun selkä ei jaksa… :'( Jumppa on mulle TOSI tärkeä. Käyn siellä mielelläni ja usein. Siellä on myös hyvä, ihana henkilökunta.

Tänään olen kotona levossa. Yritän saada bloggailtua, luettua ja siivottua. Myös pitäis kirjoittaa päiväkirjaa 🙂

HALEJA! 🙂